Как да се възстановят файлове от повреден хард диск

 

Вие сте в беда! Вашият компютър няма да се стартира и сте забравили да архивирате вашите ценни данни. Преди да си назначите среща с един от скъпите компютърни сервизи за възстановяване на данни, трябва да знаете, че можете да направите един последен опит да спасите положението. Ако все пак не успеете да се справите потърсете ни в нашия компютърен сервиз или ни се обадете да дойдем на място.  

1.Отворете кутията на вашия компютър и извадете твърдия диск.Ordi_109_Image_1en

  2.Свържете устройството като „роб” към втори компютър.

  3.Използвайте софтуер за възстановяване на данните ви. Имайте предвид, че най-вероятно ще бъде възможно да възстановите голяма част от вашите данни, с изключение на тези файлове, които са разположени на повредения дял. Ако имате много ценна информация на хард диска обърнете се към компютърен сервиз. Можете да изтеглите различни инструменти за възстановяване от Интернет, от сайтове като например:

  www.filerecovery.com

  www.ontrack.com/freesoftware

  www.handyrecovery.com

  www.partition-recovery.com

  www.recoveryourdata.com

  www.data-recovery-software.net

  Трябва да знаете,Ordi_109_Image_02En

  Ако случайно сте сложи важен файл в кошчето и сте го изпразнили, може да сте в състояние да го възстановите, но трябва да  побързате. Или се свържете с професионалисти от нашия компютърен сервиз. Изтритите файлове не се изтриват веднага, а едва при създаването на нови файлове, които заемата мястото им. Поради това, не запазвайте нови файлове или дефрагментирате твърдия диск, в противен случай, ще трябва да се признаете за победен. Използвайте специализиран инструмент, който възстановява изтрити файлове. Той ще сканира твърдия диск за наскоро изтрити файлове и ще ви помогне да възстановите данните.

   

   Ако имете нужда от професионална помощ с вашия компютър , нашите специалисти ще ви обърнат специално внимание в нашия компютърен сервиз или на желано от вас място.     
  © ALLROUNDER