Какво да си купя лаптоп или стационарен компютър?
computer-MGC Това е първият голям избор който трябва да се прави, когато се взема решение за компютър . Лаптопи (наричани също преносими компютри) и настолни компютри са всяка полезна сами по себе си. Изборът между тях е трудно решение.
Подбрахме някои от причините, може да искате да инвестирате в лаптоп в сравнение с настолен

MGC-laptop

                      Лаптоп Предимства

1. Можете да го вземете със себе си. Аз постоянно съм с лаптопа на предната веранда през хубава сутрин или вечер, може да го вземете, когато пътувате, да отидете до любимото си кафе-сладкарница за сърфиране в мрежата, докато си пиете кафето, или имате бизнес пътувания и др.
2. Няма шнурове! Това е особено вярно, ако имате безжичен интернет връзка у дома,
3. Преносими компютри заемат по-малко място на бюрото си или в офиса.
4. Преносими компютри използват по-малко енергия. Ако сте склонни да оставите вашите компютри по-често, лаптоп ще изготви значително по-малко енергия, която може да ви спести пари в дългосрочен план.

                                                         Лаптоп Недостатъци

1. 1.По-лесно е да се открадне или повреди. Дръжте го близо до вас, или някой може да се разходи с вашия лаптоп, може би по-важното е, че всички данни за вход на вашата банка, пароли, цифрови изображения, електронна поща и всичко останало, което е било на лаптопа ще изчезнат и могат да злоупотребят с вашите данни . Повярвай ми, аз прегазих един от моите лаптопи с моята кола!
2. Струва повече от стационарен компютър със същите параметри. Вижте таблицата по-долу за сравнение.
3. С по-малък монитор и клавиатура. (Винаги можете да добавите външен монитор, клавиатура и мишка на бюрото си, но знайте че разходите ще се увелича допълнително $ $)
4. По-скъп за ъпгрейд или ремонт. Ако го изпуснете, и нямате застрахователна гаранция. Може ремонта да ви струва толкова колкото сте го купили като нов ($ 600лв за дисплей не е нещо нечувано). Някои производители предлагат случайно гаранции вреди, които са полезно инвестиции в някои случаи

Това е първият голям избор да се прави, когато се взема решение за компютър . Лаптопи (наричани също преносими компютри) и настолни компютри са всяка полезна сами по себе си. Изборът между тях е трудно решение.
Подбрахме някои от причините, може да искате да инвестирате в лаптоп в сравнение с настолен
Лаптоп Предимства
   
© ALLROUNDER