Синият екран на смъртта-Вашият компютър е забил

 

Има много различни видове компютърни грешки, но някои ще доведът вашия компютър   да спре тотално. По очевидни причини това се нарича "стоп-грешка". Сред Стоп Грешките, е добре известен синия екран на смъртта или BSOD.

В случай на BSOD грешка ще бъде показан код на грешката и на син екран. Кода на грешката и съобщението ще ви помогне да намерите отправна точка за отстраняване на проблема. А BSOD проблем може да бъде резултат на повреда в хардуера или софтуера. Хардуерен проблем обаче е най-вероятната причина.

Проверка на BSOD ще покаже грешка описание, като KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED заедно с десетичен код за грешка. В случай, че неможете да се справите с проблема се обърнете към нашия Компютърен сервиз.

 Процеса за отстраняване на неизправности, ще ви кажа да4

1. Уверете се, че всеки нов хардуер или софтуер, който скоро сте инсталирали е правилно инсталиран.

2. Премахнете или изключете ново добавения софтуер или хардуер за да видите дали това решава проблема.

Описанието грешката ще покаже осем цифрен десетичен код на грешката. Още четири цифри в скоби, обикновено ще се представи и да даде повече информация за грешката.

Ето няколко начина, можете да опитате  ремонт на BSOD грешки:

Първото нещо, което трябва да направите е да  използватe вашата антивирусна програма за сканиране и премахване на вируси, които могат да се причиняват вашия компютър проблем.

Използване на добър AntiSpyware софтуер за сканиране на твърдия диск за зловреден код. Има някои свободни и много добри приложения като AdAware и SpyBot, които можете да намерите в интернет. Тези ще свършат добра работа, за сканиране и премахване на зловреден софтуер.

Проверете памета на вашия компютър, за да се гарантира, че вашата RAM работи правилно. Ако забележите някакви доказателства за увреждане, ще бъде необходимо да се отстранят и да се замени повредения стик на паметта. Ако забележите сериозни увреждания веднага се обърнете към компютърен сервиз.

Ако ви показва син екран на смъртта, веднага след инсталиране на нов софтуер, може да се опитайте да деинсталирате софтуера, за да видите дали това е причината на проблема.

Ако току-що сте инсталирани или осъвременяване драйвер използвайте Device Manager, който е инсталиран на вашия компютър, за да деинсталирате или да преинсталирате на драйвера и на актуализацията.

И накрая, ако никой от по-горе изброените не са коригирали проблема има добра вероятност, че крашването е било причинено от повреден регистър. Това е сериозен проблем но в нашия компютърен сервиз ще го оправим
5
Регистърът е огромна база данни, която съдържа всички файлове, използвани от операционната система за работата на компютъра. През известно време, докато компютърът използва много фрагменти от данни могат да се натрупват в системния регистър, карайки го да се повреди. Операционната система изпитва трудност при достъпа до данните, които тя изисква за стартиране на машината.

Добро PC  приложение за ремонт регистрите ще си свърши работата бързо и лесно. Това е ремонт на регистър по безопасен начин. Получихме и пуснахме тестове на някои от популярните почистващи системния регистър Windows XP и е установено, че някои от тях са по-добри от другите, въпреки че всички те вършат работа.

Ако изпитвате трудности с поправянето на този проблем се обърнете към нашите експерти те ще отсранят проблема бързо и адеждно независимо дали това ще е в нашия компютърен сервиз, дома ви или офиса ви.


   
© ALLROUNDER