Как да купуваме и продаваме продукти в EBay

 

Тъй като популярноста на интернет продължава да расте, редица фирми вече използват това, за да предложат разнообразие от лесни за употреба и високо достъпни он-лайн услуги. Сега е възможно да пазарувате и продавате продукти без да излизате от уюта на вашия дом. Въпреки това, трябва да бъдате с повишено внимание и да спазвате определени правила, за да се избегнате потенциални измами.Lot_5_Ordi_168_Image_1

 За да купуват, продават, или просто да добият представа за цената на широка гама от изделия, милиони хора от всички краища на света се доверяват на EBay, водещ сайт по рода си. Нека да хвърлим един бърз поглед към иБей и това, което тя предлага. В нашия компютърен сервиз, може да намерите също продукти и аксесоари на много ниски цени.

1. Започнете, като влезете в канадската начална страница на EBay's в http://www.eBay.ca.

Преди да може да купувате или да продавате някакви продукти, трябва да кликнете на регистриране за да станете пълноправен член. Ако вече сте регистрирани, кликнете върху влезете в профила си.

Когато се регистрирате, ще бъдете помолени да предоставите някаква информация. Прочетете внимателно формуляра за регистрация и попълване съответните полета. Кликнете върху Продължи в долната част на формата.

 За удостоверяване самоличността си, EBay ще Ви помоли да предоставите информация за кредитната си карта (не се начислява), или телефония ви номер (вие ще получите обаждане за потвърждение в рамките на няколко минути). Това зависи от вас да решите кой метод да се използва за потвърждение. След като сте получили потвърждение от иБей, завършете

последната стъпка в процеса на регистрация.Lot_5_Ordi_168_Image_4

 Ако вече сте регистриран потребител, ще бъдете помолени да въведете EBay потребителско име и паролата, която сте избрали при регистрацията. За повече информация посетете нашия компютърен сервиз.

2. Как да купя продукти от EBay

За да закупите продукти от иБей, кликнете на Купи

Страницата, която се появява ще Ви предложи разнообразие от възможности за избор, можете да търсите елемент от категорията, описание или просто като попълните  полето за търсене и натиснете бутона "Търси"

След като приключите с търсенето ще се появи страница, която показва списък с елементи, съответстващи на вашето търсене с подробно описание на всеки елемент, заедно с цената и една снимка. Вие може да пренаредите резултатите и да ги подредите по времето, цени, страна, разстояние и т.н.

След като сте намерили елемент който искате, кликнете върху него и нова страница ще се появи с цялата информация, която ви трябва да за покупката. Ако неможете да се справите или имате проблем посетете нашия компютърен сервиз или ни позвънете.

3. Как да продаваме продукти в EBay

За да продадете продукт, трябва да бъдете регистрирани в иБей. Ако сте, започнете, като щракнете върху Продай  Вие ще бъдете помолени да предоставите определена информация за естеството на стоката която се продава (цена, снимка, описание и т.н.). Просто попълнете всички полета и сте готови.

4. Други опции

иБей ви предоставя списък с продукти които са ви интересували в миналото, за да търсите любимите си позиции и да проследи напредъка на продажбите и покупките в момента.
Lot_5_Ordi_168_Image_9
Функцията на Общността, предвижда дискусии и други начини за взаимодействие с други членове EBay, оценява продукти и намирате отговори на всички ваши въпроси. Това е много практично.

Вече сте готови за EBay приключение. Успех с покупките и продажбите.

 Когато имате проблем свързан с вашия компютър, ние сме вашето решение удобно и бързо, ремонт в нашия компютърен сервиз сервиз или на желано от вас място.   
© ALLROUNDER