Записване на дискове с Неро

 

Как да запишете DVD-Video диск с Nero Burning ROM

 Добре, аз знам, че много от вас могат да кажат, че има много програми за „горене”(записване) на DVD и, че ако правя описание като това аз трябва да обхвана всички от тях. Но аз имам само Неро и много потребители са ме питали за това как да запишат DVD-Video с Неро, така че тук ще опиша как се записват дискове с Неро.
Това ръководство би трябвало да се използва от хора, които са създали компресирани DVD файлове с помощта на DVD Shrink и сега не знаят какво да правят с тях, или всеки, който иска да види как да създаде DVD-видео. Не забравяйте, че за DVD Decrypter ръководство не е нужно Nero, DVD Decrypter може да записва  ISO файл. Преди да започнете да четене това ръководство, имайте предвид, че е за употреба с DVD Shrink или друга програма, която създава. IFO и. VOB файлове. Не го използвайте, за да „горите”(записвате) данни или mp3 файлове на вашето DVD, за това вие трябва да изберете DVD-ISO диск.
Разбира се, Nero Burning ROM е търговска програма и ние не го имаме на разположение за изтегляне. Ако този урок не успее да ви помогне се обърнете към нашите експерти от компютърен сервиз M.G.C.

Стъпка 1890

Преди всичко изяснявам, че използвам версия 6. Ако имате по-стара версия, която поддържа DVD (мисля, че всички версии след 5.5.xx), тогава процесът е същият. Уверете се, че сте стартирали Nero Buring ROM както го показвам тук, а не Nero SmartStart.

Стъпка 2

Новата компилация се показват веднага. Ако виждате съветника го затворете (трябва да има бутон който казва затвори съветника или нещо такова). Отворете падащото меню, за да покажа и изберете DVD.

ЗАБЕЛЕЖКА: Ако няма падащото меню, тази версия не поддържа DVD.

Стъпка 3

Тук съм сложил етикет, който искате да има вашето DVD. След това изберете Нов. Ако имате въпроси отностно записването на дискове или свързани с всякакви компютърни проблеми се обърнете към компютърен сервиз.

Стъпка 4

В лявата част на екрана ще видите папките  DVD които ще се „изгорят”. Обърнете внимание на папка VIDEO_TS е червена. Щракнете два пъти, за да отворите папка VIDEO_TS.

Стъпка 589000

Отдясно на екрана можете да видите вашия твърд диск. Отидете до папката, където се намира вашето DVD (файлове, DVD Shrink, които е създал).

Стъпка 6

Изберете всички файлове. Повтарям: всички файлове.

Стъпка 7

Сега привлачете и пуснете всички файлове, който сте избрали в предишната стъпка в папка VIDEO_TS която открихме преди в ляво.

ВАЖНО: Хората продължават да ме питат това. Да слагаме всички файлове,  в папката VIDEO_TS. Папката AUDIO_TS остава празна. Винаги на ваше разположение ние ще решим всичките ви компютърни проблеми в нашия компютърен сервиз.

Стъпка 8

Имайте предвид, че лентата в долната част трябва да бъде синя, или само с малко жълто, където завършва. Сега щракнете върху иконата „горя”.

Стъпка 9

Тук просто изберете запиши. Поставете скорост на запис на носителя (за бавна медия като тук, Nero намалява скоростта от 4x към 2x, няма какво да се притеснявате) и накрая натиснете Burn!8900

Изчакайте процеса да завърши и вие ще имате много хубаво DVD-Video диск!

За записване на обикновени CD-дискове:

Програмата може да се стартира с двойно щракване

Първо ще трябва да изберете дали искате да запишете Data CD / DVD или аудио CD.

За да запишете на диск  файлове с данни, изберете Създаване на данни CD / DVD и щракнете върху Напред.
Сега на вашия работен плот, щракнете двукратно върху иконата "Моите документи" или отворете нов прозорец, и намерете файловете, които искате да запишете. 

Щракнете и плъзнете файлове от прозореца в празното полето по-долу където пише име, размер и описание.

Можете да продължите с добавянето на файлове, които искате да  запишете към този списък, но хвърляйте едно око на лентата долу, който показва колко свободно място ще използват вашите файлове от диска. CD има свободно място около 650 MB - 700 MB, а DVD е около 4,7 GB.
Когато сте готови, кликнете върху „изгори” диска  от менюто в ляво, след това натиснете бутона Burn за да започнете да записвате файлове на CD / DVD.

Оставащото време показва колко остава преди „опожаряването” да е завършено. Когато това е направено, дискът ще изкочи от записвачката.
Ако искате да запишете песни на CD-R диск, изберете Audio CD, както Project Type.

Щракнете и плъзнете песен като mp3 файлове в полето, както и с файлове с данни.
Когато приключите, щракнете върху иконата на „горя” диск и натиснете бутона Burn.

Ако се нуждаете от ремонт на компютъра ви, свържете се с експерт сега в нашия компютърен сервиз или на място по ваше желание.   
© ALLROUNDER