Стрували си да ъпгрейднете вашия компютър?

 

Да ъпрейднете Вашия компютър означава, да добавите или да замените някои компоненти или софтуера на вашия компютър, като по този начин удължавате живота му. Модернизиране на сегашния ви компютър може да бъде най-икономичното решение в зависимост от редица фактори. Тези фактори включват, на колко години е вашия компютър, какво се опитвате да постигнете чрез ъпгрейда, има ли други ъпгрейди които обмисляте за по-късно?

На колко години е компютъра? 

В света на бизнеса, компютърния полезен живот е около от 2 до 3 години. Той може да работи повече от 10 години, но скоростта, поддръжката и съвместимоста го правят остарял много по-рано. За повечето домашни потребители, тези фактори не са толкова важни. Това не е нещо необичайно за домашен компютър, да бъдат използвани в продължение на 2 или 3 пъти по-дълго, отколкото се използват в света на бизнеса. Ако решите, че искате нов компютър заповядайте в нашия компютърен сервиз, където нашите специалисти ще ви направят най-добрата оферта.new08

Модернизирането на компютър може да удължи полезния му живот. Въпреки това, реконструкция на стари компютри може да има няколко недостатъци. Първо, колкото е по-стар, толкова по-вероятно, да се разваля по-често. Точно като една стара кола, в някакъв момент трябва да решите дали си струва да пръскате пари за нея.

На второ място, един ъпгрейд може да предизвика верижна реакция от ъпгрейди. След като се направи една промяна, може да откриете, че трябва да направите друга. Ако пресметнете цената на множеството подобрения, нов компютър може да стане по-привлекателен вариант. За подробна информация за ъпгрейд на компютъра ви заповядайте в нашия компютърен сервиз.

На трето място, в зависимост от вида на ъпгрейда, той може да не даде очакваните резултати. Например ъпгрейда от Windows 98 до Windows Vista може да причини вашия компютър да работи по-бавно, вместо за подобри ефективността. В действителност, е доста вероятно, Vista дори и да не може да тръгне на по-стари компютри.

Накрая, вашият компютър не може да не бъде съвместим с ъпгрейда който искате да направите.

Какво се опитвате да постигне чрез ъпгрейдването?

Ъпгрейд включва увеличаване на скоростта, да направите компютъра съвместим с нов софтуер или добавяне на нови функции. Нещата се променят толкова бързо в компютърните технологии, че повечето неща стават не е актуални, сравнително бързо. Добавянето на нови технологии в стария си персонален компютър може да не даде резултатите, които се надявате.

 Купуването на нов компютър.

up1
Можете да откриете, че един нов компютър с всички най-нови технологии далеч превъзхожда всеки стар компютър с нови ъпгрейди. Не забравяйте, че нов компютър обикновено ще включва най-новата операционна система, по-бърз процесор, по-бърза памет, както и дънната платка. Много системи включват някои безплатни или много
намален софтуер, като например Microsoft Office. На върха на всичко това, всичко е чисто ново по този начин се намалява риска от сериозна повреда на компютъра. При сериозна повреда с компютъра ви ни посетете в нашия компютърен сервиз.
 

Трябва ли да ъпгрейдвам?

Ние не се опитваме да ве разубедим от това да ъпгрейдвате. Ние просто искаме да стане ясно, че темпото с което се развива персоналния компютър, ъпгрейдите не винаги са най-добрият избор. Така че трябва ли ви ъпгрейд? Абсолютно, стига да има икономически смисъл. Ние познаваме, твърде много хора, които слязоха до местния магазин за компютри, за да купя някоя памет и се върна с $ 500 похарчени от ъпгрейд.

 

Ако все още неможете да вземете решение или сте взели решение какво желаете, посетете специалистите в нашия компютърен сервиз, които ще ви помогнат в избора ви или ще ви направят оферта според вашите изисквания.   
© ALLROUNDER