Моето USB Flash Drive Не Записва всички данни които качвам

 

Да имаш една от тези нови тънки флаш памети може да бъде животоспасяващо, ако трябва да носите много данни с вас, но някои потребители намират в тях повече предизвикателство, отколкото полза. В някои случаи тя може да бъде просто въпрос на предположение, че запазване на данните във флаш-памет е мигновен. Това не е така.
41
Може да се окаже, че сте просто не дават на флаш-памет достатъчно време, за да запише всички данни, преди да премахнете флашката от компютъра. В други случаи, вашата операционна система може да изисква от вас да използвате "безопасно премахване" или "демонтиране" команда. Това са две основни причини, поради които с флаш-памета не може да се работи правилно. В нашия компютърен сервиз ще намерите голям избор от флаш памети.

Дори USB устройства за съхранение изглеждат като при конвенционално устройство на компютъра, те са добра сделка по-бавни от твърдия диск или CD-ROM записващо устройство.

Повечето USB устройства имат LED индикатор или други да се покаже, когато устройството е активно. Ако светодиодът мига, това означава, че има активност между устройството и компютъра. Изчакайте, докато светодиодът светне постоянно, преди да извадите устройството от компютъра. При проблем с вашата флаш памет потърсете специалистите от нашия компютърен сервиз.

С Windows Me и Windows 2000, трябва да използвате "Safely Remove" команда преди да можете да премахнете флашката. В противен случай можете да загубите данни. Кликнете два пъти върху иконата на безопасно извеждане в областта за уведомяване в долната дясна част на екрана. В "изключете или извадете хардуер" екран ще изкочи горе. Изберете устройството, USB от менюто и да се спре. След това можете спокойно да отстраните устройството. 42

С Линукс, трябва да демонтирате устройството с използване на Линукс демонтиране команда.

Помислете за премахване на USB устройството, като премахване на традиционните диск. Ако прекъснете диска повреме на записване, ще загубиш данни.

 

Голям избор от флаш памети може да намерите в нашия компютърен сервиз.   
© ALLROUNDER