Как да премахнете Windows Genuine Advantage съобщението

 

Windows genuine advantage notifications възниква, когато компютърът ви не е преминал през утвърждаването. Утвърждаване може да се провали поради което се продават едни пиратски (не истински) копия на XP, или защото сте променили своя XP продуктов ключ към софтуерно генериран ключ, или понякога просто се случва без причина на всички. Не успялото валидиране инсталира три вида известия на вашия компютър: един при логването изкача на екрана, един таймер, и един балон. Той също така спира актуализации от Microsoft и забранява на способността Ви да инсталирате IE7 и Windows Media Player 11. Това решение може да ви отърве от трите уведомления, въпреки че все още няма да можете да актуализирате чрез Windows Update. Вие няма да можете да свалите нищо от Microsoft, понеже се изисква валиден лиценз. При затруднение потърсете спциалистите от нашия компютъре сервиз.51

1.  Ако имате туко що инсталиран Windows Истински Предимство Съобщаване, просто като се използва системата за възстановяване на функцията ще премахнете програмата. След това да откаже да приеме WGA актуализация следващия път Windows актуализации. В противен случай, ще се процедира както е описано по-долу. (ЗАБЕЛЕЖКА: Ако се опитате тези стъпки, докато сте в "Safe mode" Стъпка  8 не е необходимо).

2
Първо, опитайте следното:

3
Отваряне на CMD линия Windows, като кликнете върху Старт ==> Run ==> тип CMD и натиснете ОК.

4
Променете директорията в папката System32 (като Cd C: \ Windows \ System32)

5
Отварете notepad в Windows и въведете следните редове:

* Taskkill-IM WgaTray.exe
* Дел WgaTray.exe
* Дел wgalogon.dll

6
Маркирайте и копирайте в клипборда трите реда по-горе

7
Поставете съдържанието на клипборда в CMD Windows
52
8
Това би трябвало да убие WgaTray.exe процеса от лентата на задачите и изтрива незабавно двата файла WgaTray.exe и WgaLogon.dll без да е необходимо да се мине през всички стъпки долу. За допълнителна информация ни потърсете в нашия компютърен сервиз.

9
Ако това не работи, продължете да следвате стъпките по-долу;

10
Отворено System32 от А или Б от следните методи:

* А)
Щракнете върху "Старт", "Run", а след това напишете "System32". Натиснете бутона "Добре".
* Б) Намерете System32 ръчно, като щракнете върху "Start"> "My Computer"> "(X:)" (на мястото "X" с буквата на домакин на Windows)> "Windows"> "System32".

11
В "System32", отидете на "Tools"> "Опции за папките"> виж в раздела "Преглед"> Махнете отметката на "Скрий разширенията за известните типове файлове". Сега можете да започнете ...

12
Уверете се, че на прозореца, който идва има цял екран от различни файлове. Документите са подредени по азбучен ред, което го прави по-лесно да намери конкретен файл.

13
Намерете "WgaLogon.dll" и да преименувайте на "WgaLogon.dll.bak".

14
Създайте празно копие на WgaLogon.dll:

*
Кликнете с десния бутон върху празно пространство в System32 и изберете "Нов"> "текстов документ".
* Оставете текста на документа празен и го именувайте "WgaLogon.dll". Натиснете Enter (на клавиатурата).
*
Може да получите предупреждение, което казва: "Ако промените разширението на файл, файлът може да стане неизползваем. Сигурни ли сте, искате да го промените?". Натиснете бутона "Да" на това предупреждение.

15
Бъдете готови да приключи през следващите две стъпки много бързо! Намерете "WgaTray.exe" от "System32" и го изтрийте. След това ще имате 5 секунди, за да се намерите "WgaTray.exe" от диспечера на задачите (следващата стъпка). ЗАБЕЛЕЖКА: Ако премахнете файлове, споменати по-горе, докато сте в "защитен режим" Стъпка # 8 не е необходима.
16 53
Веднага отворете Задача Ръководител. Можете да направите това, като натиснете Ctrl, Shift, и Esc клавиша едновременно, натиснете Ctrl, Alt, и изтрийте ключовете едновременно, или с дясно щракване на лентата на задачите и изберете "диспечера на задачите". Кликнете върху раздела процес и приключи процеса, когато натиснете "WgaTray.exe" е избрана. Забележка: Ако ви е отнело по-дълго време, не се паникьосвайте! Всичко това ще се случи, "WgaTray.exe" ще продължи появяват в списъка на процесите (т.е. вие няма да можете да го изтриете, както се изисква). За да премахнете известието се върнете към System32. Тук ще намерите два файла: "WgaLogon.dll.bak" (този, който преименувахте) и разширение (0KB), наречена "WgaLogon.dll". Изтриване на Разширението, преименувайте "WgaLogon.dll.bak" на "WgaLogon.dll" и повторете стъпки от петата нататък (в по-голяма скорост!).

17
Рестартирайте компютъра, след като сте готови. Всички уведомления трябва да са изчезнали.

Ако неможете да се справите сами експертите от нашия компютърен сервиз ще ви помогнат по всяко време в денонощието.

 


   
© ALLROUNDER