Батерията на лаптопа не се зарежда

 

Решения:

Компютърния AC / DC кабел е дефектен, не позволява на компютъра да зарежда батерията

Уверете се, че AC / DC кабел не е дефектен чрез премахване на батерията на лаптопа и проверете дали компютърът може да работи без батерията. Допълнителна помощ и информация с изваждане на лаптоп батерията може да се намери в нашия компютърен сервиз.61

Батерията е дефектна / или стара

Ако щепселът е добре най-вероятно, батерията на вашия лаптоп е дефектна. Ако използвате преносим компютър с Microsoft Windows, помислете за инсталиране на BatteryCare на компютъра, за да гледате общия капацитет на батерията.

Опитайте пуснете лаптопа, свързан към контакт вместо към батерията най-малко за два часа. Ако батерията все още не изглежда да се зарежда, ви предлагаме да си купите нова батерия, изгодни оферти може да намерите в нашия компютърен сервиз.


Ако компютъра или батерията не е в гаранция предлагаме замяна на батерията, тъй като е много вероятно, че това е просто дефектна батерията. Допълнителни съвети за покупка и информация за купуване на нова батерия може да се намери в нашия компютърен сервиз.
62

Зарядно устройство за борда е дефектно

Ако батерията е заменена или е сложена батерията от друг идентичен лаптоп и все пак не работи, то е вероятно, че захранването или борда на зарядното на лаптопа е лошо. Препоръчва се, частите на лаптопа да бъдат изпратени, за да бъде ремонтирани.

 

При проблем с вашия лаптоп или персонален компютър ни потърсете в нашия компютърен сервиз или но позванете.   
© ALLROUNDER