Нямам място на хард диска а нищо несъм записвал.

 

Моят компютър ми кава, че свободното пространство на хард диска привършва. Но аз несъм инсталирал никакви нови файлове или програми. Изтриване на интернет файлове!

Не е нужно да добавяте програми или други данни на вашата система за запълване на вашия твърд диск. Вашият компютър е напълно способен на това, сам..

Много програми, създадени временно (. ПТУ) файлове или лог файлове. В действителност някои от тях могат да 71запълнят мегабайт от дисковото пространство с безполезен материал. За да се възстановите, това загубено пространство, трябва да триете файлове от време на време. Ако неможете да се справите с прблема експертите от нашия компютърен сервиз ще ви помогнат.

Интернет браузърите са сред най-големите престъпници. Интернет историята. Интернет кеша може да нарасне до десетки мегабайти след едно влизане в уеб сърфинга. Други програми, като например текстообработка и електронни таблици създаване на скритите копия на документи за ограничаване на загубите в случай на забиване. Понякога тези копия не са изтрити в края на сесията.

Ключът към издирване на всички, е първо да ги намерите, второ да знам какво е, а трето да изтриете това, което не ни трябва. Проверете файла в папката "Темп" във вашата операционна система, потърсете лог файлове и временните интернет файлове като кеш паметта и историята.

Ако имате високоскоростна връзка към Интернет, шансовете, че не се нуждаете от голям файл за кеширане на Интернет файлове са големи. Чрез намаляване на този размер на файла, можете автоматично да намалите размера на временните файлове от вашия браузър. Бързо лесно професионално това е мотото на специалистите от нашия компютърен сервиз.

В Internet Explorer, отворете Tools | Internet Options. Изберете бутона Настройки в средата на полето под заглавието Temporary Internet Files. В отделен прозорец Настройките ще се отворят. Преместете стрелката в центъра на полето под "Размер на дисково пространство да се използва" до далечния ляво. 72

Ако използвате нов браузър Mozilla Firefox, отидете в Tools | Опции | Конфиденциалност | и поставям то към 1000 KB на дисково пространство.

Обикновено, вашият браузър ще искат да отнеме около 10 на сто от диска за кеш, но това не е необходимо, с широколентова връзка към интернет. А един мегабайт кеш трябва да бъде достатъчно. Направете си навик за проверка за безполезни файлове често, изтрийте ги и възстановят загубеното пространство.

 

Всичко за вашия компютър под един покрив, потърсете ни в нашия компютърен сервиз.   
© ALLROUNDER