Качество на мониторите

 

Компютъра е съставен от много части. Всички, които са взаимосвързани една с друга. Те всички трябва взаимно да са съвместими. Накратко, частите на компютъра са като тези на човека.

Една част от компютъра е монитора. Мониторът служи като очи на компютъра. Мониторът е мястото, където могат да се видят всички софтуерни програми, видеоклипове, файлове.

Монитора работи на различни резолюции и честота на обновяване. Стандартната резолюция за Windows операционни системи е 640x480 пиксела. Това е много ниска резолюция, където обектите ще приличат на големи блокове. 640x480 означава, че 640 пиксела могат да се вкарат в монитора и 480 по вертикала. При повреда на вашия монитор несе колебайте потърсете специалистите от нашия компютърен сервиз. 661

Колкото по-висока е резолюцията толкова по-малки стават обектите, но те все още са твърде ясни. Голям монитор не значи, че може да се поберат повече елементи. Елементите, които могат да бъдат вкарани вътре в монитора ви зависят от резолюцията. Въпреки това, висока резолюция на малки монитори, си е проблем. Текстът може да се чете трудно, независимо от качеството.

Плавността и по-малкото трептене на образа зависи от честота на опресняване на монитора. Честота на опресняване е: колко бързо може да се прерисуват изображения на екрана.

При копуване на монитор, вземете най-доброто което евентуално може да получите за парите си. Това е така, защото през всичките ъпгрейди, което правите, мониторът все още може да бъде повторно използван отново и отново. Така че, вземете монитор който ще отговаря на вашите изисквания. 15 "и 17" монитори все още са смятани за малки. 19 "монитори обикновено са най-разумната вариант. Всичко над 19 "се счита за лукс. Голямо разнообразие от монитори на ниски цени може да намерите само в нашия компютърен сервиз.


За да направите компютъра да работи по-добре на очите ви, повишените нива на опресняване трябва да се вземат
662 под внимание. Можете също така да искате да видите колкое тънак екрана на монитора. Проверките трябва да бъдат взети предвид.


Това са само няколко начина, по които един човек може да гарантира, че очите му няма да изкочат навън от закупуване на лош монитор.


Ако имате проблем който неможе да решите сами обърнете се специалистите от нашия компютърен сервиз, те ще отсранят проблема бързо надеждно и ще го направят на място което ви е удобно, в дома ви, в офиса, навсякаде където пожелаете.

 


   
© ALLROUNDER